så bra..

igår låg jag å lyssna på massa låtar från one tree hill... älskar den serien... musiken... så himla bra..

" there is something about you that makes you special"


Då var det måndag igen..

Nu är det bara 3 härliga veckor med jobb kvar innan jag går på 2 veckors semester och sen börjar skolan!
Underbart.. fast det blir la kanske egentligen bara 1 veckas semester för första veckan går ju åt familjen... 80årskalas och danmarksresa med mormor å morfar å familjen... kommer ju bli mysigt men sen får de va nog med familjegrejer på ett tag alltså... orkar inte riktigt med dem så himla mkt som vi umgåtts nu det senaste halvåret... och det har inte bara varit kvällar så sdom vi umgåtts utan hela veckor å helger... behöver en liten familjebreak..
kanske e för att man bor med dårarna nu med, ska bli skönt å få sin egna lägenhet... även om jag verkligen uppskattat att få bo hemma!!

Idag blir det landet idag igen, ska bli mysigt.. har saknat dig..

annars e jag tröptt trött trött... vill gärna ha ett par dar ledigt men jag tror inte de hade hjälpt min trötthet ändå så det e la lika bra att jag jobbar.. om nu ändå du med jobbar kan man ju inte få mer tid med dig ändå så då e de la lika bra att man sätter sig här vid sju varje morgon... fast jag e ju aldrig här vid sju iof.. =op

helgen som gått då? jo, i fredas va de spelkväll!! haha det var väldigt roligt!
spelade "alias" ett spel som går ut på att man ska beskriva ord utan å säga ordet så ska resten i laget gissa vilket ord det e.. grymt spel..
matchens lirare blev nog helene... hon va på g måste ja säga!
å matchens joker va nog paues! hon fick ordet "binda" då sa hon, - sånt man gör i sängen! haha grym e du..
eller jennie, hon fick ordte "påse! - sån man packar i på systemet!! haha så systemet va den första affären hon kom å tänka på! =o)))
ja ni e inte dåliga tjejer...

å på lördag blev de myskväll hos sjögräs.. ost å kex å grejer på altanen... jäkligt najs.. kvällarna e underbara nu när de e så fint väder..  fick en liten överasskning sådär på kvällen men ja tror att de löser sig de där... e inte lika svag längre..
skönt!!!!

nu bör ja verkligen jobba... ser fram emot ikväll =o)

like a lollipop


jag älskar dig.. knepigt hur de kan bli..
men du borde veta det att jag skulle aldrig medvetet göra nått för å göra dig illa.. inte du av alla människor..
nu får vi dricka oss fulla i helgen å glömma detta ;o)
du är bäst helt enkelt.. ville bara skriva de =o)

ohoy! vilket vackert väder

ja.. nu ser jag fram emot helgen.. hade min rutinmässiga bildans till chris brown, neo, usher å grabbarna i bilen på väg till jobbet idag.. ska ju ut fredag å lördag å det ser jag verkligen fram emot!!
få släppa lite tankar och bara dansa å dricka =o)) inte fel, inte fel..

nu ska jag jobba... å inte tänka på annat...
pusssssssss


....

fanfanfanfan..
klarar inte av sånt här.. jag är så jävla dum ibland.. åhh...

soligt idag

hej kaj! hallååååå bojjjjje... kommer fortfarand eihåg den reklamen =o) tycker den va rolig...

Nu sitter jag på jobbet... har precis stämt av banken mot kontoanalysen efter konteringarna jag fick göra nyss..  så nu har man kläm på de! hur roligt som helst! =o)
Man lär sig nya grejer hela tiden... nu jäklar ska jag bli bra på det här!

Är ändå hyfsat pigg idag.. kom ju inte hem speciellt sent igår heller iof så detvar ju bra... blev ju hemskickad... men så e det! ;o)

fan va nojig man e ändå.. tror att jag är rätt bra på å tänka alldeles för mkt..  men det e ju bra att man har nåra talanger!
Fick se havet igår med, eller a... en liten skymt av det i varje fall ;o)
kan förhoppningsvis åka ut till havet på ritkigt snart.. har vart bra dåligt med det nu denna sommaren.. längtar ut..
men jag hade en riktigt bra gårdag, som vanligt när jag är ute på landet å härjar ;o)
knepigt hur det kan bli..men mår väldigt bra just nu och det är väl det som är det viktiga =o)

Idag är det kvalitetstid med Sara!! först lite jogging å sen blir det en liten tripp till maxi för speljakt =o) å lite film kanske... å snart fyller hon år me... ttt.. mkt nu..
fick höra om Helenes bravader från helgen igår me, haha , du e inte tråkig för fem öre kan man inte säga =o) får nog ta en utgång ihop snart... så får vi se vad som händer å vart vi hamnar =o)

ne dags å bokföra vidare!
tänker mkt på dig..
ha en fin dag !



trött trött trött...

When the one thing you're looking for
Is nowhere to be found
And you back stepping all of your moves
Trying to figure it out
You wanna reach out
You wanna give in
Your head's wrapped around what's around the next bend
You wish you could find something warm
'Cause you're shivering cold
It's the first thing you see as you open your eyes
The last thing you say as your saying goodbye
Something inside you is crying and driving you on
It's the first thing you see as you open your eyes
The last thing you say as your saying goodbye
Something inside you is crying and driving you on

'Cause if you hadn't found me
I would have found you
I would have found you


Ja då var det söndag... för söndag kommer efter lördag..
Kroppen känns helt efter.. vet inte, vart änna mkt på en gång på nått sätt.. Helt sjukt, men man måste ändå tänka efter lite i detta tumult så att säga..  men det är svårt att tänka logiskt när man mår så himla bra =o)
när jag ligger hemma å tänker så pirrar det å det var verkligen inte igår.. sånna stunder måste man nog bevara ändå =o)
så himla bra..

Annars har man blitt beodrad att städa rummet idag! å det var inte heller igår! haha det e illa.. men det e la bara å göra som man blir tillsagd.. kanske man kan få lite pluspoäng här hemma...
ne asså.. egentligen har ja inget mer å säga idag... e så himla trött..

saknar min lgh

ja, då var det helg igen... För alla som kan veckodagarna vet att idag är det lördag..
Och lördag innebär för oss som pluggar eller har vardagsjobb, ledighet! Så idag sov jag ut ordentligt... tog en långpromenad innan frukost och bara degat ordentligt... Ska snart iväg å träna oxå så denna morgonen/förmiddan har börjat väldigt bra..

Igår var jag i Stenungsund och härjade.. hälsade på Martin, kikade på " No country for old men"  alltså, den är inte dålig filmen, men den e rätt knepig.. den slutar lixom lite taffligt.. det blev änna, jaha,hoppsan, nu var filmen tydligen slut...
men,men sen blev det promenad ner till havet å satt på bryggan å tjöta en stund... jättemysigt =o) jag älskar sommarkvällar!!! när man dessutom kombinerar dem me havet då blir det helt perfekt..

Och idag blir det en tripp ut till Kode... sa det till farmor när hon ringde förut, hon e skön hon =o) då sa hon " ja det kan ju gå bra för en gång" haha inget fan av Kode alltså... där ser man..
jag saknar farmor, var alldeles för längessen vi umgicks nu... får ta tag i de där, kanske åker ut en sväng imon...
det hela har ändå gått sjukt fort måste ja säga.. kan ju inte säga att ja hade trott de för ens en vecka sen... får la se hur de blir men just nu iallafall så är ja glad för de =o)

jag saknar min lgh... fan va saknar den... åhhh...
ha en fin lördag... puss

Fredagsmys

Idag e det fredag!!
Jag som längtat så efter helgen.. nu får man äntligen sova ut..
Det här tatueringsprojektet visade sig bli väldigt slitsamt på mig, att gå upp klockan fem varje morgon är inget jag rekommenderar någon att göra.. Men återigen som någon sa igår, " vill man vara fin får man lida pin" så enkelt är det..
Har varit och bokat rit tid nu iallafall.. så nu är det igångsatt, får la se vad det blir utav de.. kommer ju göra ont, ska ha den på höftbenet så... jeje, sånt e livet..

Inatt har jag sovit tre timmar.. Det e fan helt otroligt att jag sitter på jobbet såpass pigg ändå.. men jag e helt blev i ansiktet såg jag nyss när jag kollade läget i spegeln så att säga.. det e illa..men,men det får det vara värt.. =o) inte varje vecka som torsdagar blir sånna dagar..

Idag ska jag hem till Martin!!! Som jag saknat dig din gamle get! Ska bli jätteroligt, få tjöta lite.. umgås ju ändå med den här killen varje dag vanligtvis så det e klart det blir lite tomt nu utan det =o)

Herregud vad ja ser ut idag.. tur att det bara e pappa, jag å Tamara på jobbet ida..

Ha en underbar helg nu... det ska jag =o)


Go´morron Go´morron

Idag e det onsdag! Snart har halva jobbveckan gått... härligt!!! =o))
Jag e lite sådär jätteomotiverad till jobb nu... vill änna sova.. menmen det e julördag snart! då jäklar! blir de fan skönhetssömn a la allan... kommer ligga länge i sängen =o)
annars så e det dags för en jogg idag... inte joggat sen i lördas nu.. kört på mor å fars crosstrainer... gåt bättre å bättre men man måste variera sig lite... kunde inte riktigt med å sticka till spåret igår av en speciellt anledning... =o)

Såg på Morgan Pålsson världsreporter igår me mamma! Hahahaha det blev en del goa skratt, han e ju helt dum i huvudet... så himla roligt film =o))) klart sevärd!
såg den på bio första gången å nu ska ja faktiskt köpa den... just de! inte ladda ner den.. KÖPA DEN! då e den bra..

annars blev dagen rätt intressant igår ändå... liten såndär joker som dök upp å gjorde dagen mycket roligare.. får la se vart de bär hän =o)

ne nu ska ja göra inbetalningar! woho... klart underskattat jobb! eller nått... ha en fin dag!

Bröllopet =o)


trökdag

Då var det dags igen..
Fick lite sms idag som vände upp å ner på själen.. men som sagt, sjukt att det fortfarande kan kännas som det gör.. det kanske är på tiden att man total lämnar det.. Har ju gjort det ytligt men kanske inte med hjärtat..
Det kanske blir lättare och leva om jag gör de.. eller det lät tungt, men på nått sätt är det ändå så..

Annars trökar jag på jobbet... är så lite å göra här nu och det känns som om man sitter av tiden för det mesta.. sjukt tråkigt.. men,men har de ju väldigt bra så jag ska la inte klaga.. Har ju bara dessutom 1 månad och en vecka kvar innan det är dags att lämna bygget! inte illa..

Pratade med vickan på msn igår med, vi ska köra en roadtrip nån gång nu i sommar... men första ska hon på iron maiden! haha du e la go... gå på iron maiden... jeje, får se om du blir maiden frälst efter de då ;o)

efter jobbet idag blir de lite löpning... eller a, jag skulle väl mer referera det till jogging... går ju inte för fort men vafan jag rör ju på mig iallafall... måste tajta till mig nu innan det blir tatueringsdags igen... bara godis på helgerna! det e ju den tråkigaste uppoffringen.. det suger..men,men... vill man bli fin får man lida pin... eller hur de nu e...

ne, fan vilken deppdag... nu ska ja återgå till tycka synd om mig själv stunden jag har här..
puss



Redovisningsgud!!

Ja, då satt man på jobbet igen.. nu är det bara 1.5 arbetsmånader kvar..
Kanske till och med mindre, ska försöka att få lite mer ledigt än vad som just nu ligger planerat..
Måste få lite degtid med..
Annars går det oförskämt bra på jobbet faktiskt.. jag e rena redovisningsguden nuförtiden! Fast med min tur kommer jag ju ha glömt bort allt till det att skolan börjar sen så man får kämpa sig igenom redovisningsdelen i skolbänken..
Börjar nästan lägnta tillbaka till studentlivet... e ju sjukt mkt glidigare än det här med att jobba.. Tror att det är bra för själen å få dega som vi gör emellanåt i skövde =o)

Jag saknar Martin !!!!
Jag saknar Viktoria !!!!
Jag saknar er där borta i skövdei skolan... ska bli så sjukt roligt å få träffa er snart!!!!!! =o)))
Hoppas det blir IKEA snart med martin iallafall.. lite kvalitetstid med lammköttet ;o)

Annars så har bror min gift sig, jag har fått träffa canadesare, engelsmän och allt möjligt folk på bröllopet =O), helene har fyllt år, jag har upprättat ett träningsschema,haft en roadtrip med tjejerna, haft mysiga sommarkvällar, avverkat influensan och slitet som ett djur på jobbet! Har mkt kvar att se fram mot dock =o) Morfars födelsedag i danmark! lollos systers bröllop, å mer sommarkvällar man kan göra väldigt bra saker av...

Hehe läste en riktigt bra grej på en tjejs blogg, en tjej som är ifrån kungälv..
" Det du inte vet om dig själv, vet resten av folket i Kungälv"
haha passar riktigt bra... sjukt liten stad där alla skvallrar om allt... så skötn å lämna skiten..

Sen så tänker man på nån maninte bör tänka på. tänker saker man inte bör göra, vill inte... fan oxå.. nu e det rörigt i huvudet.. hade inte direkt planerat vissa saker som hänt... jag e lite velig.. =o) vet inte hur ja ska göra men skitsamma.. tar de som de kommer så får man se sen när vardagen är tillbaka vad som händer... en sak är säker iallafall, å det är att jag ser fram emot å komma "hem" till skövde... å igen då... jag saknar er martin å vickan... massa kärlek till er!

nu ska jag bokföra lite!
peace out! a.k.a redovisningsgurun karro


RSS 2.0