Fantastiska jul

Ojoj, då var julafton och juldagen över för denna gången..
Julafton var helt fantastisk! Startade dagen med julklappsöppning hemma med christopher och sedan bar det iväg till familjen Claesson för julfrukost och myspys innan jag åkte till mamma å pappa för resten av dagen och kvällen.. tanken var ju att vi skulle sovit hos mamma å pappa men det blev inte så, åkte hem för å städa för mormor skulle komma å hälsa på oss på juldan... å då måste man ha det fint hemma!
Julen är väldigt mysig.. man umgås med dem man älskar och äter gott å har det bra... kanske äter lite för mkt av den goda varan men vilken annan högtid gör man det? Ingen faktiskt.. julen handlar ju lixom inte bara om den goda julMATEN utan oxå om en hel del julGODIS vilket gör att magen fylls på ordentligt.. är ju inte jul förräns om ett år igen ;o)

Juldan spenderades på fars hatt med christopher, johan å dennis! Hade hur kul som helst och för första gången denna hösten så drack jag ordentligt utan å bli sömnig innan det faktiskt e dags för å sova!! underbart..
Så spenderades dagen i soffläge och en joggingtur på en timma så nu ska vi se på film resten av kvällen.. sååååååå glad att jag inte jobbar imon, vill suga på den här karamellen om att vara ledig en dag till =o) Ska nämligen till läkaren med knät imon så får vi se vad han säger..
Kanske blir lite IKEA imon med, om det inte är för mkt folk..
Vi var en sväng på media markt på juldan å herregud vilka köer???? Helt galet.. så vi gav upp och åkte hem ist =op

Jag känner mig så himla lättad och lycklig! Mina tentor är klara, vilket känns helt surrealistiskt för vi har alltid haft tentorna efter jul så man har vart tvungen att plugga under julen vilket jag inte behöver nu, det är bara att va.. fantastiskt!! Å allt mellan mig å christopher är sååååå himla bra, vilket såklart oxå känns fantasitskt, han är underbar den där killen! Nu är det bara kvalitetstid med vännerna som saknas! men det ska vi råda bot på =o) Ska nog iväg till Teiler på torsdag med Jansson och Sofia, det ser jag verkligen fram emot!!! =o)

Ne, nu är det dags att mysa vidare..
-Kram på er

Jäkla Kungälvs Energi!!

Jaha då startar man dagen med att bråka med Göta och Kungälvs Energi igen då.. Meddelade Kungälvs energi i somras att vi skulle flytta och då var det ingen som sa att jag var tvungen å fylla i en blankett utan dem sa bara ja, okej då är det noterat! NU IDAG fortfarande så får vi elräkningar från Borgarparken, då har ju inte heller dem som flyttat in i vår gamla lägenhet meddelat att dem flyttat in och i med att vi har autogiro så har vi snällt betalat för deras el nu i ett par månader...DÅLIGT!!! Är vad det är.. sånt här blir jag nämligen väldigt förbannad över..
Men,men ska försöka behärska mig..
Annars blir det tentaplugg hel dan hemma idag, har sparkat iväg cc till alex för han sitter bara hemma å spelar på sitt tevespel och låter som faaaen å då kan man ju inte koncentrera sig, men han är inte direkt för ledsen för det så det är ju bra det! En enda tenta kvar...helt galet =o)
Alla julklappar är snart inhandlade med.. e väldigt nöjd med årets skörd =o)
Kul att man har försökt sig på å jogga nån km i morse och nu är vattnet avstängt tills kl.14.00.... ingen dusch alltså, illa...
Men,men så e det!
hA EN FIN DAG ALLA I SNÖN SÅ får vi drömma oss bort mot varmare breddgrader!!!

Nu är jag tebax!

Oojoj... Nu är det bra längesedan som jag skrev något här..
Ja, åren har gått, eller 1.5 år ungefär har gått och numer pluggar jag i jönköping efter min kandidatexamen från Skövdes högskola i företagsekonomi.. anledningen till att jag läser ett år till i Jönköping är för artt om jag gör det får jag titeln civilekonom istället för ekonom som jag är nu då..
Jag har lyckats att klara höstens kurser helt okej.. första tentan gick det ju iof sådär, klarade mig precis men min andra tenta fick jag högsta betyget så det får jag vara nöjd med.. skriver min sista tenta på tisdag och efter den (om det inte blir omtenta) så är det min sista tenta ever som jag gör!!! =o))))
Har dåligt med motivation till att plugga dock, är så himla trött... räknade ihop att jag sov sammanlagt 13 timmar på 3 nätter nu i veckan.. men det var för jag hade 2 tentor och en inlämningsdag med ett stort arbete och en opponering att göra och det ar förlagt under 4 dagar... fatta att jag var helt slut sen..
Annars så har jag och Christopher förlovat oss =)))) vi bor i en tokfin lgh är förlovade, helt sjukt galet.. Men jag tycker nog att jag har världens finaste förlovningsring =o) han är bra min man alltså, betalade för hela kalaset och hade ett så romanstiskt frieri, lipade ju hela kvällen sen efter det..
Snart, efter mina tentor får jag ÄNTLIGEN ta tag i min träning, har slappat te kroppen ordentligt nu under denna galet hektiska höst... har ju läst 100 %, jobbat 50 % med skola i Jönköping, jobb i Jonsered och hem i Kungälv så har det varit påfrestande faktiskt.. men såhär i efterhand så ångrar jag inte en sekund, allt var värt det och att jag klarat av dte är helt otroligt! för jag är inte den bästa studenten direkt men av någon märklig anledning så fixade det sig ändå =o) Å tur är väl det för då är mamma nöjd.. min största supporter men samtidigt största kritiker, men så är det väl =o) hade antagligen inte gjort detta sista året i Jönköping om dte inte vore för henne så henne är jag tacksam för..
Ne, det blir ett kort recap inlägg! Nu i tentapluggsanda ska jag se på film med min älskling och äta godis!!
natti**

RSS 2.0