en bra vardag =o)

jaaaaaa... idag är jag nöjd med min dag..
Var på lektion från tie till tre.. sen satt jag och christopher och räknade till halv sex.. sen kom jag hem å så blev det upp till löpspåret och joggade femman... hem å käka å nu sitter jag å kollar på teve... sååååå trött..
men sjukt nöjd =o)

Å helgen har vart helt underbar med.. kan fan inte ha de bättre just nu.. du är så himla bra =o)
jag vet att jag velar å jag tänker å ja grubblar men när ja sitter nu å tänker så är jag bara så himla glad.. du gör mig lycklig =o)

Å imon ska jag till gbg på möte... åker vid elva å åker tillbaka vid fyra... så hinner jag tebax till min juridiklektion.. den är ända till 21.00!! seeeegt... men,men ska ju plugga mkt denna veckan så de e la bara bra =o)

nu ska ja koka lite the... nattinatti

Tänk om.. en dag..

Tack för att du finns

tack för att du såg mig som jag är
och oss som vi kunde vara
tillsammans och var och en för sig

tack för att du är
och lever
så nära mig

stort tack

Jag älskar idol!!!!!

gösta petter vilket bra program!!! Fan nu börjar det bli spännande me! för mig är det nu det hela börjar, när man får se alla som är bra! å strunta i dem där som suger... shit asså, e alldeles för inne i de där....

Idag har vart en mysig dag annars... vart i skolan, på stan me christoffer.... sen blev det storstädning här... e hur fint som helst nu =o) å så väntar ja på att tvätten ska bli klar...  käkat blodpudding idag med, det e inte heller dumt de..

har börjat med en uppgift i ekonomistyrningen med...  ska lägga upp en budget, trixa med kapitalet, göra lönsamhetsanalys... en ganska omfattande uppgift... å det suger.. men,men så e de..

nu ska ja ner å hämta tvätten!!!
pösss


nu är det höst...

japp.. då sitter jag hemma å förösker samla motivation till å gå till skolan! eller a... måste ju egentligen för jag ska träffa christofer klockan ett så det e la rätt käckt att jag dyker upp! ska sitta å räkna idag i ett par timmar innan det blir mat å sen juridiken då... en lång dag men så e de...
kan nog bli rätt bra ändå, så länge man får ett hum om hur man ska räkna så kanske man kan klara denna kursen oxå..

va ute på en joggis imorse på 7kilometer... har börjat me å hoppa hopprep efteråt men jag vet inte riktigt hur många hopp man ska göra egentligen för att det ska ge n¨n effekt? nån som har nått förslag? nu e de la mellan 100-150 men de e väldigt lite faktiskt...  men ja hade gärna fått förslag? gärna från idrottsproffset a.k.a sara ;o)

e så¨himla trött hela tiden... tittade mig i spegeln nyss å ögonen har tappat sin glans... dem e trötta, röda... finns inte så mkt liv i dem... jag vet inte om det beror på hösten, tror int de för jag älskar hösten, det e ju min favorit årstid! konstigt...
ska börja dricka kaffe.... min storebror brukar knapra koffeintabletter inför tentor å grejer... det kanske e nått man ska testa... inge kul å gå runt å inte orka nått dagarna i ända..

JAG ÄLSKAR ATT JOGGA I DETTA VÄDRET! jag var bara tvungen å säga de... sådär småkyligt ute, frisk luft... få jogga... joggingoverall på sig... ne ja älskar de =o)

nu e det dags att dra sig till bibblan... ha en fin dag!

hello again =o)))

Okaj... dags att göra ett nytt inlägg...  såg att ja fått lite skäll för att ja inte uppdaterar så värst så ja ska göra en kraftansträning att bibehålla skrivandet... men ibland e det faktiskt bra trökigt.. 

Jag kom nyss hem från en kalkyleringslektion i ekonomistyrning... my goooood... inte lätta grejer alltså... vi håller på med att räkna ut räntan då den är nominell och real före och efter skatt i företag... alltså ska man ha koll på sysselsattkapital, avkastningen aktieägarna vill ha, inflationen... asså grejen e att förkortningarna e svåra... REfs, REne... åh ja orkar inte... så idga blir dte int eplugg på det vill jag lova... dock imon ska jag å christoffer jobba med detta innan det är dags för juridiken.. får s eom man fattar de lite bättre då..

Annars e jag trött.. trött.. trött.. borde nog köpa vitaminer eller nått för jag e så sjukt trött hela dagarna hela tiden... spelar ingen roll om jag äter rätt, sover bra, tränar... nått fel e de fan på mig..
Men nått som det inte e fel på e min bil! =o))) pärlan hade sin första service förra veckan å de gick finemang =o)) inget som var fel på skrutten... skönt de...

å på onsdag har man vart tillsammans i hela tre veckor... de går ju framåt ;o) jag tycker faktiskt de går sjukt fort... känns nästan som igår de va sommar å vi satt å pratade på "berget" i kode dem första gångerna vi sågs... men de känns jättebra =o) väldigt väldigt bra =o)

imon ska min morfar operera höften.. så han kommer att ligga på sjukhuset hela veckan antagligen... men det e ju så himla bra att han får operationen! hade vart så underbart å se han gå utan käppen! just att han ska kunna gå utan å ha ont! gud vad skönt för han.... hoppas verkligen det går bra nu... så jag ska träffa mormor nu i veckan å käka lunch och storhandla me henne =o) mysigt.. å nästa vecka får ja nog va där lite å hjälpa till lite i hemmet... så mkt dem låter mig hjälpa till, dem e inte riktigt hjälp mottagningsbara alltid =o)

ja, vad händer annars? har ju fyllt år... nu är man 23.. känns bra ändå, det året jag fyller 25 går jag inte längre i skola i skövde.. kommer antagligen att plugga då ändå men inte i skövde iallafall =o) jag måste läsa mer efter dem här tre åren för att få min civilekonomexamen... men det komer jag att läsa pararellt med jobbet så det kommer ta lite längre tid att få den än om man bara skulle plugga... kommer ju inte kunna läsa 30poäng per halvår när ja jobbar med... får se hur jah´g lägger upp de men civilekonom ska ja bli =o)

jag saknar dig..

nu e det dags att sova... orka rinte vara vaken mer nu, bara en liten stund....
ha en underbar dag!!!!!



RSS 2.0