Dags att bli av med sockersuget!!

Idag är första dagen när jag på riktigt skall bli av med mitt sockersug!!! Har på senaste tiden upptäckt att jag alltid trycker i mig sockerbomber VARJE DAG! Det är inte okej! om det inte är godis så är det kakor, chokladbollar å allt möjligt... så nu skall jag skära ner ordentligt!! 2 dagar i veckan är okej.. och bestämmer jag 2 dagar istället för helgen så kan jag välja dem två dagarna lite som ja vill.. Så idag, nemas godis! ätit frukost, middag och frukt och en såndär liten bar som vi köpt av anna idag.. e toooooksugen på nått gött nu men ska försöka tygla mig, eller a försöka.. jag slängde alla lussebullar vi hade kvar efter julen i fysen och köpte inget onyttigt i affären förut.. =o)) så nu ska jag bli av med suget!
Joggade 8 km på bandet förut med, men på en ganska låg hastighet så det var mest slöträning idag, dock har jag väldigt ont i knäna nu.. det där varierar men har känt av knäna mer på sistone.. Jag och mamma har ju börjat köra bodypump 2 ggr i veckan nu och benböj och utfallsteg är inte sådär jätteroligt för knäna just nu... Men jag tar det varligt..

Är påväg mot en stressig vecka.. ska jobba 3 dagar, tentaplugga all ledig tid, ska på två kalas på lördag OCH fika med sara och MÅSTE må hyfsat bra på söndag så ja kan fortsätta tentaplugga för tentan är ¨på alla hjärtans dag...tråkigt =o(
Utöver det skall jag träna.. Kör på att jag får ha 2 dagar ledigt från träning i veckan annars så kör jag på! så det är bara att köra nu =o)

Så börjar jag antagligen å få en vagel i ögat igen.. gör så ont.. segt..

Men,men nu ska jag fortsätta att förtränga mitt sockersug!!!!       puss

RSS 2.0