Sommar Resumé 2008

Ja, jag har ju inte varit så flitig direkt på denna bloggen i sommar... men ja har la inte direkt vart så sugen heller, å man ska ju faktiskt göra det man vill så nu när jag e lite sugen e det dags å dra igång det hela igen!
Sommaren har vart lite upp å ner faktiskt...
Jag började den med att åka riverrafting med familjen i dalarna och det var ju givetvis riktigt roligt! skönt att det var så varmt som det var med annars hade det blitt en jobbig resa..
Men efter den resan åkte jag på influensan... som inte vill ge mig sig och jag var sjuk sammanlagt i 2-3 veckor... var rätt jobbigt, var helt övertygad om att jag skulle avlida.. som alla andra gånger jag e sjuk... man blir lite klen måste jag erkänna.. skönt dock att man bodde hemma då så man fick bli ompysslad och sällskap av familjen...

Sen satte jobbet igång! dem tre första dagarna var dem 3 värsta dagarna på jobbet i hela mitt liv! Jag gjorde ALLT fel.. å då menar jag ALLT! från att koka kaffe till bokföra in pengar vi fått in.. fick mig en del reprimander, kom ju inte ihåg nått alls av det jag sysslat med förut... men sen släppte det och allt började rulla på igen.. Jobbet blev riktigt roligt för jag fick göra så mkt mer än vad jag fått ansvar för innan! Fått bokföra, kontera, ta hand om fakturor som vi både skrivit och tagit emot, skickat btalfiler, vart med under budgetering, kikat på bokslut, suttit med på ekonomimöten... vart en skitbra jobbsommar! men nu e ja trött på de... e helt färdig... sååå skönt att slippa gå upp så tidigt nu när skolan börjar!

så har ja fått göra min invaliditetsundersökning med... såååå skönt att kunna lägga det åt sidan... får se hurpass invalid doktorn tyckte jag var... har ju rediga problem med där satans knät.. undra hur ja kommer att gå när jag e 50... jeje de e senare problem det =o)

Under sommaren har man fått träffa sina favoriter igen! Sara, Helene, Jennie, Petra är ju mina änglar här hemma... har även vart en del med paues å det har vart skitkul för hon r en sån underbar tjej den där lilla =o) så det e ja enormt glad för =o) det har vart utgångar, spelkvällar, vart vid havet, roadtrips... lite av varje men inte så mkt ändå i o med att ja jobbat så förbannat mkt... men,men det  eju bra nu till hösten nä skolan drar igång... man e ju inte direkt tät när man pluggar..

Så har man träffat en underbar kille med.. som e så otroligt snäll mot mig kan inte fatta de.. han har väckt känslor hos mig som känns så himla bra å känna... får se hur de går nu när jag flyttar tillbaka men det har vart en helt underbar sommar med honom också =o)

Så nu är det bara en danmarks resa me mammas sidas familj kvar nu till helgen sen bär det av tillbaka till skövde nästa vecka! ska bli så underbart roligt så de finns inte! få tillbaka lgh, träffa alla vänner, festa!!!!!!! =o))))
jag längtar otroligt mycket... har saknat er underbara där borta... viktoria, martin, christoffer, bardia, sar.a... allihopa...
nu kommer jag HEM... ska bli så roligt =o)
men nu måste jag göra mig iordning... ska på Sverige-Frankrike på ullevi idag!
ha det fantatstiskt så ses vi här igen för nu har ja ju börjat skirva igen =o)

RSS 2.0