tomhet..

ibland blir det lite för mycket.. lite för mycket..

Takida, blått godis och solsken!

Ja igår blev det Takida på trädgårn i Göteborg! Hur roligt som helst =o)) du är underbar som grejade detta sara =o))
Vi startade på chez amis vid femsnåret och var på trädgårn strax efter åtta nån gång..  Sara var jättefin i sin klänning och solen sken hela dan så allt var perfekt!
Takida spelade min favoritlåt med så jag var helnöjd " Reason to cry"
Efter konserten hamnade vi på Vasastan och sen kom lillebror och hämtade mig.. hur skönt som helst å slippa bussar å grejer.. han e bra han!

Men jag tror nog att jag kanske drack en drink eller två för många igår.. hade de konstigaste drömmarna..
Drömde att jag körd i min bil så såg jag en svart s60 som hade stannat mitt på vägen och kände igen den, den var min lillebrors! så jag stannade min bil å gick ut till han å då kom det en polisman fram till mig och sa att det var johan ryberg som satt i bilen! Ja, det är min bror sa jag då.. då sa han att johan hade haft " blått godis" i bilen.. så visade han en liten,liten plastpåse med 7-8 blåa tabletter i.. alltså knark!! jag blev helt förstörd och kramade johan å sa att det löser sig osv. så vaknade jag kort däefter med en stor klump i magen och va tvungen å sms.a denna där så alt var okej.. man e bra löjlig ibland..
Så somnade jag om igen och denna gången drömde jag att jag satt fastspänd i elektriska stolen.. jag skulle bli avrättad!!! helt sjukt..  och jag satt där  å bad dem att istället för att electrefy me så att säga, ge mig en spruta så ja somnar i och dör istället... helt sjukt..
så kom Vickan! och övertalade dem här gubbarna som skulle döda mig att skjuta på det en månad! Så fick jag gå därifrån men skulle komma tillbaka om en månad..  ja heregud.. knepigt de där..

Idag är träning,träning,träning på schemat... blir ju beach snart så då måste man ju va igång!  två pass om dagen är målet! å det bör ju gå i och med att jag pluggar så ja kan ju lägga de lite som jag vill.. kommer ju gå runt som en zombie i 2månadre nu då iof men vill man va fin får man lida pin! eller helt enkelt e de så att tränar ja såpass kan ja äta hur mkt godis som helst varje dag ! det handlar om att prioritera ;o)

ne nu ska ja käka frukost och ha en alldeles alldeles underbar dag...

Expertkommentator Vickan

jaaaa.. va ska man säga idag..?
Emma ska utomlands med pojken i en vecka snart.. låter ju hur underbart som helst! förtjänar du verkligen! ett litet break från studierna!
en själv bör la låsas in med böckerna nånstans och läsa extra mycket en vecka istället.. illa..
idag har ja tränat.. beställt soffan med vickan.. vart på systemet..
å nu är dagen slut och det e jag med... huuuuur trött som helst..
ska tydligen ha förfest här imon me.. kommer bara galna småstadsfolk hit.. vickans pojkvän med följe så att säga..
men de blir nog skoj!

vickan ringde förut och bad mig sända ut ännu en varning till skövdeborna... hon tror att det spökar på kurorten efter en miroanteckningsbok incident i sin lgh.. så är det så att ni upplevt en viss obehag eller olustkänsla sådär när ni sitter hemma å pluggar vänd er till Viktoria wedefalk på kurorten! hon är nämligen expert inom området.. hon kan verk lite virrig, lite sådär halv vimsig, glömsk och framför allt hypokondriker men i det stora hela en expert på området!  You are not alone , är hennes motto, står även på hennes brevinkast så det är lätt att hitta henne!



annars e jag gööööörtrött... orkar inte mer nu... natti

Bevare of the ducks!

Ja en ny dag i denna stad.. Idag har det hunnits med mycket vill jag lova!
Först en mikrolektion i 3timmar.. räkning,räkning,räkning.. vi räknade ut hur stora totalkostanderna blev då arbetskraften och maskinparken ökade och minskade och massa jäkla kurvor å grejer... trevligt,trevligt..
Lite rast där emellan och sen vart det grupparbete jobb i 3timmar med min älskade marknadföringsgrupp.. hehe det är ju inte tyst när vi diskuterar iallafall, det är bra de ! =o)
Sen bar det av till frissan! Fick färgat mitt gula hår blondt igen! SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!!!
å nu sitter jag här hemma.. malin å emma va precis här å vickan sitter brevid å tjötar i telefon... typiskt.. så jag får la blogga lite då ;o)
har vart en rätt bra dag ändå.. om än lite stressig.. 

Men jag va med om en traumatisk sak igår som jag måste skriva och varna lokalbefolkningen här i skövde om..
Bevare of the ducks!
Det finns nämligen en liten park precis bakom min lägenhetsbyggnad här i skövde... och i denna tjusiga park så bor det ankor.. å gåsar, eller som jag så fint fick förklarat för mig idag, gäss!
Och vi pratar inga vanliga gäss... vi pratar heman gäss! alltså shcwarsnegger gäss... huuuur stora som helst..

Dock har dessa gåsar, ellr gäss, vart rätt snälla när man sprungit på dem lite då å å på promenader... MEN..
igår då jag helt oprovocerat gick på stigen i parken såg jag dessa två monster stå vid sidan av vägen.. givetvis bestämde sig dessa två för att gå över vägen precis när jag kom.. okej, tänkte jag.. jag väntar väl då.. vem bråkar me gäss lixom?
så jag stog jag stilla ungefär 1-2 m ifrån dem och väntade då givetvis som en snäll svensk på att dem ska korsa den jäkla vägen...
men nejdå, helt plötsligt så vändr dem på sig tittar på mig, hukar sig, skjuter ut halsen så den blir minst en meter lång, skriker och börjar springa mot mig!!!!
hallå? vad gör man då? jo man springer för sitt liv åt andra hållet!!!!!!!
dessutom  när ja senare gick en annan väg för att undkomma dessa monster så såg jag en avrättad anka ligga på stigen.. det låg nämligen bara ett ankhuvud på vägen... jag misstänker organiserad brottslighet ankorna emellan... så skövdebor... Bevare of the ducks!!

positivt idag: mina strumpor blev inte blöta när ja trampade i en vattenpöl!! woho! tänk vad ett par nya hela skor kan göra..
+ Pers fina bild och att han har skaffat facebook =o)

nattinatti.. over and out

sjukt seg stad

Jaha, då har man börjat blogga här med då.. va la på tiden!
Har en hel del frustrationer som bör släppas ut på ett hyfsat diskret sätt..
Jaha, har kommit på det att Skövde är nog en av sveriges mest sega städer.. känns som om hela stan ligger i ide.. när solen tittar fram, som häromdan, satt det och gick runt HUR MYCKET FOLK som helst överallt på stan men som idag när det kanske inte är sådär kalas ute då ser man inte nån.. kanske nån som springer mot busshållplatsen eller alla studenter som traskar från skolan och till stationen..
Tur att Göteborg ligger nära.. annars hade jag nog faktiskt blivit helt tokig!

Ja, annars då.. då ligger det soffinköp i luften.. hittade en riktigt snögg en på EM möbler som jag iag eller imon ska åka och beställa! det är änna dags att göra en förändring här i lägenheten.. ska dessutom färga håret superblondt imon me, varför inte lixom..?

Och nu när jag ändå e inne på att snacka skit om denna jäkla skitstad så måste jag säga en sak till.. dialekten!! kom igen! hur pratar man här?? jag kommer ju från landet men inte fan låter jag eller ser ut som det, haha tycker väl jag iallafall =o) men folk här.. hamnade brevid två stycken vänninor i skoaffären idag.. den ena satt och provae ett par skor och var supernöjd med dem och tyckte dem va skitfina osv. så jag satte mig precis bakom dessa två damer bara för å lyssna till denna knepiga dialekt..
haha så efter en bra hög med lovord till dessa skor hon provade utbrister hon plötsligt:
- Men du!! vet du vad jag kom på? jag köpte ett par skor förra veckan, du vet dem där riktigt dyra, fina! Och dem ser ju exakt ut som dessa!! Herregud då kan jag ju inte köpa dem här, det skulle ju vara onödigt! Vilken tur att jag kom på det du!

hahahaha man undrar ja ibland vart folk har huvudet.. men som sagt.. bara i Skövde..image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0